Herfst Bezin Dag  

Schrijf je in voor Herfst Bezin Dag op zaterdag 2 november a.s. Een dag om stil te staan bij jezelf en het lichtje van binnen aan te doen. Wat heb je geoogst en wat is tot bloei gekomen? Wat ga je geen voeding meer geven en mag je loslaten?

De boom in het bos
liet in de herfst alles los.
Alles liet hij gaan.
Hij fluisterde zacht: loslaten is nodig
om sterker in het leven te staan.

Waarom een Herfst Bezin Dag?

De herfst nodigt uit voor bezinnen, oogsten en loslaten. De dagen worden weer korter, de zon verliest aan kracht en de uitbundige bloei is voorbij. De natuur trekt zicht terug en bereid zich voor op de winter. De laatste oogst verzamelen, de cyclus rond maken, terug naar de wortels, zodat ze in het voorjaar weer uit kan barsten en tot bloei kan komen. Al deze elementen hebben Mirjam en Monique verwerkt in een programma met als doel om te om je innerlijk licht aan te zetten en los te laten wat je niet meer dient.

 

Wat gaan we doen?

In een prachtige landelijke omgeving bieden wij een mooie mix aan van activiteiten en oefeningen. Die je helpen te vertragen, te verstillen, te verbinden en je zicht geven op je oogst en datgene wat je niet meer dient.

Vertraging, verstilling en verbinding zul je o.a. vinden in yin yoga, meditatie en beweging (ervaring hiermee is niet nodig). Zicht op je oogst en wat je niet meer dient zul je o.a. vinden in systemische en creatieve oefeningen.

Omdat jij centraal staat die dag zal de groep uit maximaal 12 personen bestaan.

Datum en tijd:

Zaterdag 2 november van
10:00 tot 17:00 uur

Locatie:

De Weide Blik, Langbroekerdijk 23, 3972 NC Driebergen-Rijsenburg

Voor wie?

De Herfst Bezin Dag is voor vrouwen die graag bewust tijd willen maken om te verstillen en te reflecteren op zichzelf en zo helder te krijgen wat nog meer aandacht behoeft en wat niet. Een heerlijke dag om jezelf te voeden en je innerlijk licht te laten schijnen.

De trainers

Deze dag wordt georganiseerd door Mirjam Meeuwsen en Monique van Neutegem. Zij hebben elkaar destijds leren kennen tijdens de opleiding tot coach en counselor aan het Europees Instituut. Beiden hebben ze hun eigen coachpraktijk en expertises en vormen samen een mooie combinatie. Ze vinden het leuk en belangrijk om hun expertises te delen. Mede door het grote succes van de Lente Power dag, die zij samen organiseerde in maart, is het vervolg hierop gekomen in de vorm van een Herfst Bezin Dag!

Voor meer informatie over Monique zie: www.coachingforward.nl

De Herfst Bezin dag is een cadeau aan jezelf!

Kosten:

De Herfst Bezin Dag kost € 130,=, dit is inclusief heerlijke herfst lunch, koffie/thee/versnaperingen.

Vragen?

Indien je nog vragen hebt over de dag of het programma, dan kun je een mail sturen aan: info@coachingforward of info@sakura-coaching.nl

Aanmelden:

Na inschrijving:

Nadat we je inschrijving en betaling hebben ontvangen, sturen wij je een bevestiging van deelname en ontvang je tevens meer informatie over de dag zelf. Annuleren: Tot 3 weken voor aanvang van de Herfst Bezin Dag kan kosteloos worden geannuleerd. Anders zijn wij genoodzaakt om de helft van de kosten in rekening te brengen.
Op de dag zelf annuleren berekenen wij het volledige bedrag.

We zien je graag zaterdag 2 november!