Winter Inspiratie Dag 23 januari 2021 

De herfst/winter periode daagt ons uit om langzaam naar binnen te keren, ons te omhullen en zo te verbinden met onszelf. Het gaat daarbij ook om te onderzoeken wat we hebben geoogst en stil te staan bij wat kan worden losgelaten. Daarnaast besteden we aandacht aan wat Corona hierin met ons doet. Wat betekent deze onzekere tijd voor ons? Hoe gaan we hier mee om en hoe zorgen we goed voor ons zelf en voor anderen?

Op zaterdag 23 januari 2021. krijgen deze onderwerpen alle aandacht. Mirjam en Monique hebben evenals vorig jaar weer een gevarieerd programma samengesteld, waar vrouwen elkaar kunnen ontmoeten en gezamenlijk gaan ontdekken wat zij in de wereld willen zetten

Wat gaan we doen?

Het programma bestaat uit een mooie mix van activiteiten en oefeningen die je helpen om te vertragen, verstillen, en je te verbinden met jezelf.

Er is voldoende ruimte om de rust en 
stilte in jezelf te ervaren en te bezinnen. Daarnaast word je uitgenodigd om inzichten en ervaringen met elkaar te delen en zo te verbinden met elkaar. 

Naast meditatie en yin yoga bestaat de dag uit systemische en creatieve oefeningen en sluiten we af met een ritueel (buiten).

Voor wie?

Deze dag is speciaal voor vrouwen die graag bewust tijd willen maken om te verstillen en te reflecteren en te ontdekken wat zij in de wereld willen zetten.

"True self-care is not
salth baths and chocolate cake.

It is making the choice
to build a life 

you don't need
to regurlarly escape from"

 - Brianna Wiest -

De trainers

Deze dag wordt georganiseerd door Mirjam Meeuwsen en Monique van Neutegem. Zij hebben elkaar destijds leren kennen op de opleiding tot coach en counselor aan het Europees Instituut. Beiden hebben ze hun eigen coachpraktijk en expertises en vormen samen een mooie combinatie. Ze vinden het leuk en belangrijk om hun expertises te delen. Mede door het grote succes van de voorgaande dagen organiseren ze opnieuw de Winter Inspiratie Dag. 

Voor meer informatie over Monique zie: www.coachingforward.nl

Corona maatregelen

We leven de Corona regels strikt na.
Dit wil zeggen dat we, rekening 
houdend met 1,5 meter
in de ruimte, mogelijkheid hebben om
zevenvrouwen te ontvangen. 
De hygiëne die wordt voorgeschreven, zullen wij naleven. 
Er is voldoende ventilatie in de ruimte en in het programma
zit ook een 
buiten activiteit. We houden de actuele berichtgeving
rondom de maatregelen goed in de 
gaten
en zullen hier steeds op anticiperen

De Winter Inspiratie Dag is een cadeau aan jezelf!

Datum en tijd:

Zaterdag 23 januari van 10:00 tot 17:00 uur

Locatie:

Ruimte de Deel, in een voormalige boerderij,liggend aan de Kromme Rijn op kampweg 2 in Bunnik. Een sfeervolle warme ruimte, een oase van rust en stilte. 

Kosten:

De Winter Inspiratie Dag kost € 130,=, dit is inclusief heerlijke winter lunch, koffie/thee/versnaperingen.

Aanmelden:

Wacht niet te lang met aanmelden. In verband met het toelaten van een beperkt aantal deelnemers, is de ervaring dat deze dag snel vol zit. 

We kijken uit naar je komst! 

Mirjam & Monique