Het traject


In een vrijblijvend oriëntatiegesprek kun je nader met mij kennis maken en kijken we naar je vraag en wat ik hierin voor jou kan betekenen. Het belangrijkste is dat jij je op je gemak en veilig voelt.

 

Als we besluiten met elkaar verder te gaan, dan volgt er een uitgebreide intake. Tijdens de intake onderzoeken we je vraag en welke verlangens je hebt. Tevens bespreken we het doel en focus van het traject. Op basis hiervan zal ik een inschatting geven over het aantal sessies en hoe het traject er ongeveer uit zal zien en wat de kosten zijn. De duur van het traject bepaal je zelf.

De coachsessie duurt 1,5 uur. Tussentijds evalueren we regelmatig of we op de juiste weg zitten of dat we iets moeten bijstellen. Tussendoor krijg je opdrachten om thuis of op je werk mee aan de slag te gaan.

Aan het einde van het traject besteed ik aandacht aan mogelijke terugval. Standaard maak ik na 3 maanden een terugkeer afspraak om te bespreken hoe je er dan voor staat.

Trajecten bestaan doorgaans uit 6 tot max 10 sessies.


Tarieven

Tarief
Oriëntatiegesprek gratis
Individuele coaching & counseling, particulier € 120, -incl 21% btw per sessie van 1,5 uur
Individuele coaching & counseling, zakelijk € 125,- excl 21% btw per uur
Pakket van 6 sessies coaching & counseling, particulier € 595,- incl 21% btw
Bij gesprekken op een andere lokatie worden in overleg reistijd en reiskosten per km in rekening gebracht.

Afzeggen
Ben je verhinderd? Zeg dan de afspraak minimaal 24 uur van te voren af. Dan breng ik niets in rekening. Bij afmelding binnen 24 uur wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.