YOGA - YIN YANG - Bunnik

Zomervakantie rooster

Dinsdagavond (21 juli t/m 25 augustus):
19:45 tot 21:00 uur

Donderdagavond (23 juli t/m 27 augustus):  
20:00 tot 21:15 uur

Max deelnemers: 15

Kosten: € 10 per les contant betalen. De hele reeks meedoen en vooraf betalen krijg je 1 les cadeau. Inschrijven voor een aantal data is mogelijk. 

Locatie: Buitengoed De Boomgaard -
Parallelweg 9 in Bunnik Tijdens de zomervakantie gaat de les alleen door bij droog weer.  Een aantal lessen volgen is mogelijk .

Recensie

"Mirjam is een ervaren en gepassioneerde yoga docente! Mirjam richt zich met heel haar aandacht op haar cursisten. Mirjam haar yogales is elke week weer een rustpunt in mijn hectische bestaan, waarbij ik leer om aandacht te hebben voor mijzelf en te zorgen voor mijn innerlijke balans. De prachtige locatie draagt hier ook aan bij. De yogales is echt een cadeautje voor jezelf! Karin Muller"

Interesse? Meld je aan!

Yogalessen vanaf 1 september 2020:
Vanaf 1 september zullen de yogalessen ook weer binnen worden gegeven in het KLOKHUIS op de camping Buitengoed de Boomgaard.


Mijn missie is om yoga toegankelijk te maken voor iedereen!


Wat is YIN YANG yoga?  

YIN YANG YOGA is een fijne uitgebalanceerde les van 2 vormen van yoga. De dynamische en krachtige Yang Flow  vorm met de zachtere en stillere Yin vorm.

De Yin Yoga zorgt voor het versoepelen en versterken van het dieper gelegen bindweefsel rondom gewrichten en organen door je spieren zoveel mogelijk te ontspannen. De houdingen worden in de yin yoga langer aangehouden, zijn meestal zittend of liggend en brengen je in contact met de stilte in jezelf. 

De Yang yoga zorgt voor kracht, vitaliteit en souplesse doordat je juist je spieren gebruikt om van de ene houding in de andere houding te komen. Het is actiever en bestaat uit dynamische vloeiende houdingen.

Ik werk vaak met thema's tijdens de les en stem mijn lessen af op de seizoenen met de daarbij behorende elementen volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde.   

De les eindigt altijd met een diepe eindontspanning. Na afloop van de les drinken we nog een kopje thee met elkaar. Verbinding en persoonlijke aandacht vind ik belangrijk.

 

Yoga leert ons om lichaam en geest, en om geest en bewustzijn met elkaar in balans te brengen.


Ik gun iedereen de positieve effecten van yoga en verwelkom je graag in mijn lessen.

Namaste Mirjam