YOGA - YIN YANG - Bunnik

Start lessen 2020:
dinsdag 14 januari

Dinsdagavond:
1e les: 19:00 tot 20:15 uur VOL
2e les: 2o:30 tot 21:45 uur - 2 plekjes

Donderdagavond:  
1 les: 20:15 tot 21:30 uur - 5 plekjes

Max deelnemers: 13

Locatie: Buitengoed De Boomgaard -
Parallelweg 9 in Bunnik 

Kosten:
Proefles € 10,-
10 rittenkaart € 120,- (13 weken geldig)

RUIMTE HET KLOKHUIS

De yogales is in het sfeervolle KLOKHUIS achter op de Camping Buitengoed De Boomgaard. In deze tijd van het jaar is de ruimte omgebouwd in winterse sferen. En af en toe steken we het open haardje aan. Parkeren is mogelijk op de camping zelf vlakbij het Klokhuis. In het voorjaar en de zomer zijn de lessen zoveel mogelijk buiten als het weer het toelaat (boven de 15 graden).

Recensie

"Mirjam is een ervaren en gepassioneerde yoga docente! Mirjam richt zich met heel haar aandacht op haar cursisten. Mirjam haar yogales is elke week weer een rustpunt in mijn hectische bestaan, waarbij ik leer om aandacht te hebben voor mijzelf en te zorgen voor mijn innerlijke balans. De prachtige locatie draagt hier ook aan bij. De yogales is echt een cadeautje voor jezelf! Karin Muller"

Interesse? Meld je aan!

Wijze van betalen en voorwaarden:
De proefles betaal je contant. Als je daarna wil deelnemen aan een les krijg je een factuur voor de 10-rittenkaart. De 10 rittenkaart is 13 weken geldig. Na afloop van de 10 ritten ontvang je automatisch een nieuwe factuur. De opzegtermijn is 1 maand.


Mijn missie is om yoga toegankelijk te maken voor iedereen!


Wat is YIN YANG yoga?  

YIN YANG YOGA is een fijne uitgebalanceerde les van 2 vormen van yoga. De dynamische en krachtige Yang Flow  vorm met de zachtere en stillere Yin vorm.

De Yin Yoga zorgt voor het versoepelen en versterken van het dieper gelegen bindweefsel rondom gewrichten en organen door je spieren zoveel mogelijk te ontspannen. De houdingen worden in de yin yoga langer aangehouden, zijn meestal zittend of liggend en brengen je in contact met de stilte in jezelf. 

De Yang yoga zorgt voor kracht, vitaliteit en souplesse doordat je juist je spieren gebruikt om van de ene houding in de andere houding te komen. Het is actiever en bestaat uit dynamische vloeiende houdingen.

Ik werk vaak met thema's tijdens de les en stem mijn lessen af op de seizoenen met de daarbij behorende elementen volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde.   

De les eindigt altijd met een diepe eindontspanning. Na afloop van de les drinken we nog een kopje thee met elkaar. Verbinding en persoonlijke aandacht vind ik belangrijk.

 

Yoga leert ons om lichaam en geest, en om geest en bewustzijn met elkaar in balans te brengen.


Ik gun iedereen de positieve effecten van yoga en verwelkom je graag in mijn lessen.

Namaste Mirjam