BUITEN YOGA lessen 

Vanaf dinsdag 11 mei starten de buiten yogalessen

Start 11 mei t/m 15 juli 2021

Dinsdagavond YIN YANG yogales 
19:45 tot 21:00 uur - groep is VOL

Donderdagavond  YIN YANG yogales 
20:00 tot 21:15 uur - nog plekjes beschikbaar

Max. 12 deelnemers

Proefles is gratis!
5 rittenkaart is € 60,- daarna betaal je
€ 12,50 per losse les
Losse les afnemen is € 15,

Locatie: Camping Buitengoed De Boomgaard
Parallelweg 9 in Bunnik

Het is een feestje om buitenyoga te doen en geeft een extra dimensie aan de les. Al je zintuigen worden wakker gemaakt!
De locatie Buitengoed De Boomgaard geeft je direct een vakantiegevoel en is een prachtige plek uitkijkend over de weilanden. Bij regen/onweer of een te koude temperatuur (min. 13 graden)
gaat de les ONLINE VIA ZOOM door en dus niet buiten. 

Interesse? Meld je aan!

Wat is YIN YANG yoga?  

YIN YANG YOGA is een fijne uitgebalanceerde les van 2 vormen van yoga. De dynamische en krachtige Yang Flow vorm met de zachtere en stillere Yin vorm.

De Yin Yoga zorgt voor het versoepelen en versterken van het dieper gelegen bindweefsel rondom gewrichten en organen door je spieren zoveel mogelijk te ontspannen. De houdingen worden in de yin yoga langer aangehouden, zijn meestal zittend of liggend en brengen je in contact met de stilte in jezelf. 

De Yang yoga zorgt voor kracht, vitaliteit en souplesse doordat je juist je spieren gebruikt om van de ene houding in de andere houding te komen. Het is actiever en bestaat uit dynamische vloeiende houdingen.

Ik werk vaak met thema's tijdens de les en stem mijn lessen af op de seizoenen met de daarbij behorende elementen volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde.   

De les eindigt altijd met een diepe eindontspanning. Verbinding en persoonlijke aandacht vind ik belangrijk. Ik probeer op mijn authentieke wijze een warme  veilige sfeer te creëren zodat jij een fijne yoga ervaring krijgt. 

Yoga leert ons om lichaam en geest, en om geest en bewustzijn met elkaar in balans te brengen. Het in contact komen met jezelf en het bereiken van eenheid. 

Recensie

"Mirjam is een ervaren en gepassioneerde yoga docente! Mirjam richt zich met heel haar aandacht op haar cursisten. Mirjam haar yogales is elke week weer een rustpunt in mijn hectische bestaan, waarbij ik leer om aandacht te hebben voor mijzelf en te zorgen voor mijn innerlijke balans. De prachtige locatie draagt hier ook aan bij. De yogales is echt een cadeautje voor jezelf! Karin Muller"

Mijn missie is om yoga toegankelijk te maken voor iedereen!

Ik gun iedereen de positieve effecten van yoga en verwelkom je graag in mijn buiten yogalessen. 

Namaste Mirjam