YOGA lessen YIN YANG  

Tijdens de lockdown vinden de lessen online plaats via zoom.

Dinsdagavond Yin Yang online yogales 
19:45 tot 21:00 uur

Donderdagavond  Yin Yang online yogales 
20:00 tot 21:15 uur

NIEUW Start Yin Yogales online ochtend les 
woensdag 24 februari 09:30 tot 10:45 uur 
woensdag 10 maart 09:30 tot 10:45 uur 
woensdag 24 maart 09:30 tot 10:45 uur 

Video Yin Yang yogales 1 x per week 
Als je liever op je eigen tijdstip een yogales wil doen. Kun je wekelijks een videoles van mij ontvangen. De lessen blijven tot 6 maanden beschikbaar. 

Wat is YIN YANG yoga?  

YIN YANG YOGA is een fijne uitgebalanceerde les van 2 vormen van yoga. De dynamische en krachtige Yang Flow vorm met de zachtere en stillere Yin vorm.

De Yin Yoga zorgt voor het versoepelen en versterken van het dieper gelegen bindweefsel rondom gewrichten en organen door je spieren zoveel mogelijk te ontspannen. De houdingen worden in de yin yoga langer aangehouden, zijn meestal zittend of liggend en brengen je in contact met de stilte in jezelf. 

De Yang yoga zorgt voor kracht, vitaliteit en souplesse doordat je juist je spieren gebruikt om van de ene houding in de andere houding te komen. Het is actiever en bestaat uit dynamische vloeiende houdingen.

Ik werk vaak met thema's tijdens de les en stem mijn lessen af op de seizoenen met de daarbij behorende elementen volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde.   

De les eindigt altijd met een diepe eindontspanning. Verbinding en persoonlijke aandacht vind ik belangrijk. Ik probeer op mijn authentieke wijze een warme  veilige sfeer te creëren zodat jij een fijne yoga ervaring krijgt. 

Interesse? Meld je aan!

Kosten

YOGA LIFT UP pakket YIn Yang Yoga van 3 weken
(di 16 feb t/m 4 maart) 

1 online yogales per week (di of do ) € 30,- *
2 online  yogalessen per week (di en do) € 36,-*
* Bij het pakketje ontvang je telkens een yoga video cadeau. Als je de online gemist hebt, dan ontvang je de  video van de les zodat je deze alsnog kunt doen op een tijdstip die bij jou past. 

Yin Yoga Relax pakket van 3 weken kost € 30,-

Losse les meedoen kan altijd en kost € 12,-

Yoga leert ons om lichaam en geest, en om geest en bewustzijn met elkaar in balans te brengen. Het in contact komen met jezelf en het bereiken van eenheid. 

Recensie

"Mirjam is een ervaren en gepassioneerde yoga docente! Mirjam richt zich met heel haar aandacht op haar cursisten. Mirjam haar yogales is elke week weer een rustpunt in mijn hectische bestaan, waarbij ik leer om aandacht te hebben voor mijzelf en te zorgen voor mijn innerlijke balans. De prachtige locatie draagt hier ook aan bij. De yogales is echt een cadeautje voor jezelf! Karin Muller"


Mijn missie is om yoga toegankelijk te maken voor iedereen!


Ik gun iedereen de positieve effecten van yoga en verwelkom je graag in mijn online lessen.

Namaste Mirjam

Zodra het weer mogelijk is worden de lessen binnen dan wel buiten gegeven (temperatuur vanaf 15 graden)  op een mooie locatie in Bunnik. Indien de yogales binnen is zal er een combinatie van online / live les mogelijk zijn.