Ervaringen - wat cliënten over mij zeggen

 

 

Defne (persoonlijke ontwikkeling)

Mirjam heeft mij begeleid in mijn traject, waarin zij mij op zeer prettige en effectieve wijze heeft geholpen om meer contact te maken met mijn gevoelswereld. Ze is erg goed geweest in het stap voor stap afpellen van mijn vraagstuk, waardoor de kern echt geraakt kon worden. Haar werkwijze is intuïtief en past zij aan op haar coachee. Wat ik verder erg kan waarderen is dat zij op een zeer respectvolle manier spiegelend en confronterend is en ook zichzelf kwetsbaar opstelt. Hierdoor ontstond al snel een gelijkwaardige vertrouwensband. Mirjam heeft mij geleerd meer naar mijn gevoel en lichaam te luisteren, wat mij meer rust, ruimte en kracht heeft opgeleverd. Ik raad Mirjam daarom van harte aan als coach wanneer je echt een stap wilt maken in je persoonlijke ontwikkeling.

Mirjam schept ruimte voor de ander (oordeelt niet) om tot eigen inzichten te komen. Ze is heel scherp in haar reflectie, feedback en bespiegelingen en doet dit met compassie.

Samira (persoonlijke ontwikkeling)

Ik heb een coaching traject doorlopen bij Mirjam. Als ik er naar terug kijk dan hou ik er een warm gevoel aan over. Mirjam heeft een “zen vibe” om zich heen hangen en daardoor voelde ik me prettig en op mijn gemak bij haar. Vanuit mijn perfectionisme zat ik vaak in mijn hoofd en mijn doel was voornamelijk om dichter bij mijn gevoel te komen. Dus uit mijn hoofd, naar mijn hart. Met behulp van Mirjam heb ik geleerd om bepaalde signalen te herkennen, zoals de strenge stem in mijn hoofd maar ook gespannenheid in mijn lichaam en wat het me wil vertellen. Het herkennen, erkennen, accepteren en loslaten hiervan is voor mij nog steeds een winst.

 

 

Mirjam heeft mij geleerd om naar mijn gevoel te luisteren en balans te vinden in mijzelf.

 

Jeanine (persoonlijke ontwikkeling/loopbaan)

Mijn coaching heb ik als plezierig en leerzaam ervaren. Ik had een duidelijke vraag waar ik na 3-4 sessies een bevredigend antwoord op had gevonden. Daarna hebben we gewerkt aan loopbaancoaching. Zaken als: wat wil ik nog, wat vind ik leuk, waar krijg ik energie van kwamen toen voorbij. Ik heb daarna de mogelijkheden van het starten van een eigen bedrijf onderzocht.

De persoonlijke benadering van Mirjam heb ik altijd heel erg gewaardeerd. Vragen als wat vind jij belangrijk, of wat voel jij dwongen mij goed na te denken over wat ik wilde, en ik durfde mijn dromen en ideeën te delen. Mirjam creëert een veilige omgeving waar je jezelf kunt zijn. Het prettigste vond ik dat we aan het begin van iedere sessie altijd besloten waar we die middag aan gingen werken. Ik houd van structuur ;-)

Ik kijk zeer tevreden terug op mijn coaching traject. In een werkperiode waarin ik vastliep, vond ik instrumenten om de situatie onder controle te krijgen. Ik hervond mijn enthousiasme en haalde energie uit het coaching traject. Ook heb ik afstand genomen van zaken die ik toch niet kan veranderen. Ik heb mezelf een doel gesteld, en ik leef en werk met de overtuiging dat ik dit doel ga behalen in 2017.

Mirjam zou ik je aanraden als je een warme coachende persoonlijkheid zoekt, die op inventieve en creatieve wijze samen met jou de zoektocht naar nieuwe inzichten inzet!

 

Mirjam laat je in je waarde en maakt interventies die gelijk raak zijn. Prettig, rustig als een sterke hand in je rug.

Mirjam is gewoon in hart en nieren een coach en trainer!