Zomer Bloei Kracht Dag

Schrijf je in voor de Zomer Bloei Kracht Dag op zaterdag 20 juni a.s. Een dag speciaal voor jou. Een dag die in het teken staat van naar buiten gaan, je eigen passie (her)ontdekken en onderzoeken hoe jij dit in de wereld gaat zetten.  

 

Wacht niet op een goede dag, MAAK er één!

 

Waarom een Zomer Bloei Kracht Dag?

Op 21 juni is de Zomerzonnewende. De zon staat op haar hoogtepunt en het is tijd voor ons om weer tot nieuwe ideeën, gedachten en inkeer te komen. De zon trekt ons naar buiten. Alles in de natuur staat nu volop in bloei. We voelen ons vaak vrij, lichtvoetig en blij. De ‘zielenkracht’, zoals dit wel genoemd wordt, is volledig naar buiten gericht.

Wanneer de langste dag is aangebroken begint de rijkdom van de zomer zich pas echt te manifesteren. Na het klimmen van de zon, gaat deze weer langzaam dalen en worden de dagen korter. Zo doet de klimmende zon groeien en de dalende zon rijpen.

Het ritme van het klimmen en dalen van de zon weerspiegelt ook ons leven als we bewust meeleven met het jaarverloop. Zo is het enerzijds belangrijk om vreugde te beleven aan de kracht van het zonlicht en blij te worden van een bloeiende natuur. Daarnaast ligt voor ons de uitdaging om dit niet te “overstijgen”. De energie van vuur kan verwoestend zijn indien niet in toom gehouden. Dit vraagt om langzaam naar binnen te keren en te beseffen wat we in de periode hieraan voorafgaand hebben geleerd en hebben mogen ontvangen.

De elementen zoals; naar buiten gericht zijn, passie en plezier ervaren, genieten, lichtvoetigheid, maar ook in welk perspectief kun jij dit zetten en wat heb jij hierin te doen, zijn door Mirjam en Monique verwerkt in een programma.

Voor wie?

De Zomer bloei kracht Dag is voor vrouwen die graag bewust tijd willen maken om te verbinden en te reflecteren op zichzelf en dit te delen met andere vrouwen Een heerlijke dag om jezelf te voeden.

De trainers

Deze dag wordt georganiseerd door Monique van Neutegem en Mirjam Meeuwsen. Zij hebben elkaar destijds leren kennen tijdens de opleiding tot coach en counselor aan het Europees Instituut. Beiden hebben ze hun eigen coachpraktijk en expertises en vormen samen een mooie combinatie. Ze vinden het leuk en belangrijk om hun expertises te delen. Mede door het grote succes van de Lente Power- en de Herfst Bezin dag, die zij samen organiseerden vorig jaar, is het vervolg hierop gekomen in de vorm van een
Zomer bloei kracht Dag!

Voor meer informatie van mijn collega Monique van Neutegem, 
zie: www.coachingforward.nl

Zomer bloei kracht dag en het Corona virus

Het corona virus heeft ons leven volledig doen veranderen. Zoveel mogelijk thuisblijven en sociale afstand luidt het devies. Een ‘nieuwe werkelijkheid’ waarmee we ons moeten verhouden.

Niet altijd even gemakkelijk! Zeker wanneer de zon buiten schijnt en we ongeremd van het leven willen genieten kan dit lastig zijn. Het ‘isoleren’ van onszelf past ook niet bij het huidige jaarritme. In aanloop naar de zomer willen we juist naar buiten, ons vrij voelen en dit delen met anderen.

Met het in achtnemen en naleven van de RIVM maatregelen proberen Mirjam en Monique deze dag daarom toch te realiseren. Door vooral buiten te werken en in een kleine groep is het mogelijk om de 1,5 meter afstand te garanderen.

Every summer has a story

Wat gaan we doen?

In een prachtig natuurgebied bieden wij een mooie mix aan van activiteiten en oefeningen. Zoals aangegeven, zal een groot deel van de activiteiten buiten plaatsvinden. De ruimte die we voor de ochtend gebruiken, is groot genoeg om voldoende fysieke afstand te houden.

De oefeningen zijn gericht op het ervaren van de stuwende kracht van jouw energie en vanuit die energie ontdekken waar jouw passie ligt en hoe je deze passie vervolgens in de wereld kunt zetten.

Naast yoga, meditatie, visualisatie zetten we vooral de natuur en het buiten zijn in om je te verbinden met jouw passie en het vuur in jezelf te optimaliseren.

Omdat jij centraal staat die dag en we rekening houden met de maatregelen die vanuit het RIVM gelden, zal de groep uit
maximaal 6 personen bestaan.

Datum, tijd, locatie en kosten

Zaterdag 20 juni a.s. van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Locatie: Het Derde Erf, Birkstraat 125, 3768 HF Soest

Kosten: € 109,- voor een heerlijke picknicklunch wordt gezorgd net als thee/koffie, water en versnaperingen.


Aanmelding kan tot 7 juni

Na inschrijving

Nadat we je inschrijving en betaling hebben ontvangen, sturen wij je een bevestiging van deelname en ontvang je tevens meer informatie over de dag zelf.

Annuleren: Tot 3 weken voor aanvang van de Zomer bloei kracht Dag kan kosteloos worden geannuleerd. Anders zijn wij genoodzaakt om de helft van de kosten in rekening te brengen. Op de dag zelf annuleren berekenen wij het volledige bedrag.

Indien je verkouden of ziek bent en hierdoor niet mee kunt doen, word je aanmelding verplaatst naar de volgende Zomer Bloei Kracht Dag in juli / augustus.

We zien je graag zaterdag 20 juni!