Lente Power Dag

Schrijf je in voor de Lente Power Dag op zaterdag 30 maart 2019 en vier samen met ons de lente. Een dag waarin jij je kunt opladen en centraal staat.

“You‘ve always had
the Power my dear,
you just had to learn
it for yourself”

~Wizard of Oz~

Waarom een Lente Power dag?

De lente staat symbool voor ontkiemen, groei, kleur en geboorte. Door het toenemende zonlicht ontwaakt de natuur en krijgt het een boost. En dat is een prachtige metafoor om te vertalen naar onze eigen groei. Al deze elementen hebben Mirjam en Monique verwerkt in een programma met als doel om je volledig op te laden en tot bloei te laten komen.

Wat gaan we doen?

In een prachtige landelijke omgeving bieden wij een mooie mix van activiteiten en oefeningen aan die je helpen ontspannen, inspireren en energie geven. Als het weer het toelaat zullen activiteiten ook buiten plaatsvinden. Ontspanning ga je vinden in onder meer yoga en meditatie (ervaring hiermee is niet nodig).  Inspiratie en energie ga je ervaren in creatieve en lichaamsgerichte activiteiten en oefeningen. Omdat jij centraal staat die dag, zal de groep uit
max. 12 personen bestaan.

Datum en tijd:

Zaterdag 30 maart van 10:00 tot 17:00 uur

Locatie:

De Weide Blik, Langbroekerdijk 23, 3972 NC Driebergen-Rijsenburg

Voor wie?

De Lente Power Dag is voor vrouwen die zich willen opladen
en graag een dag voor zichzelf willen. Weer bewust tijd maken
voor jezelf om zo je eigen power nieuw leven te geven

De trainers

Deze dag wordt georganiseerd door Mirjam Meeuwsen
en Monique van Neutegem
. Zij hebben elkaar destijds leren kennen
tijdens de opleiding tot coach en counselor aan het Europees Instituut. Beiden hebben ze hun eigen coachpraktijk en expertises en
vormen samen een mooie combinatie. Ze vinden het leuk en belangrijk om hun expertises te delen en zo is het idee ontstaan om deze dag samen te organiseren.


Voor meer informatie over Monique zie: www.coachingforward.nl

De Lente Power Dag is een cadeau aan jezelf!

Kosten:

De Lente Power Dag kost € 130,=, dit is inclusief lunch, koffie/thee/versnaperingen.

Aanmelden:

Na inschrijving:

Nadat we je inschrijving en betaling hebben ontvangen, sturen wij je een bevestiging van deelname en ontvang je tevens meer informatie over de dag zelf. Annuleren: Tot 3 weken voor aanvang van de Lente Power Dag kan kosteloos worden geannuleerd. Anders zijn wij genoodzaakt om de helft van de kosten in rekening te brengen.
Op de dag zelf annuleren berekenen wij het volledige bedrag.

We zien je graag 30 maart a.s.!