Rebirth Lente Yoga Workshop

Wat houdt het in?

De lente is een periode van groei en ontwikkeling. De natuur wordt wakker, alles is in beweging en komt naar buiten. Het is een naar boven gericht energie die alles opnieuw doet groeien. Net als de natuur vorm geeft aan een nieuwe cyclus gebeurt dit proces ook in ons als mens.

In deze yoga workshop gaan we op een actieve manier werken aan het in balans brengen van de meridianen van het hout element (galblaas en lever), zodat er een vrije stroming van energie kan komen en je meer kracht hebt om je nieuwe lente cyclus te starten.

Wat gaan dit doen door:
* Een actieve energieke detox yogaflow
* Zuiverend ademwerk
* Meditatie gebaseerd op de lente
* Een ritueel van vernieuwing en kracht
* Mini massage

Wat je kunt verwachten is een heerlijke yoga avond met gelijkgestemde op een prachtige locatie.
 Je krijgt tips voor zelfzorg gedurende de lente, gebaseerd op het houtelement van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TDC) 
We vieren het begin van een nieuwe cyclus zodat jij de
de lente bewust, helder en krachtig gaat beginnen!

Datum, locatie en kosten:

Datum: woensdag 25 maart van 19.30 tot 22:00 uur
Kosten: € 25,- inclusief thee en lekkernij
Locatie: Boerderij de Weide Blik, Langerbroekerdijk 23 in Driebergen.
Max deelnemers: 8

Ook toegankelijk voor beginners die al wel enige yoga ervaring hebben.

Het element hout - lente

Volgens de principes van TCG is hout het element van de lente. Hout heeft als belangrijkste functie om alles goed te laten stromen, zodat er géén blokkades zijn en ook alles in de juiste richting stroomt. Hout geeft je de energie om te bruisen en te groeien. Het is actieve, sterke en bewegende energie.

Zit je goed in je hout element dan ben je ondernemend en creatief uitvoerend. Je hebt de kracht en de moed om je levensplannen uit te werken en vorm te geven en doet dit met humor.  


De 5 elementen

De Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) deelt alles in volgens de vijf elementen. De energie in die 5 elementen verloopt net zoals in de natuur. Er is beweging, verandering en herhaling en dat alles volgens vaste patronen. Het vormt de basis van het hele universum: in de natuur en in de mens. Elk element is verbonden met een seizoen, delen van de dag, organen, smaken, kleuren, richtingen en emoties

Aanmelding: